Om Demos Norge

Vi står i et paradigmeskifte. De tradisjonelle økonomiske strukturene verden er bygget rundt er ikke forenelige med bærekraftig utvikling. Men hvordan endrer vi systemer som tilsynelatende er blitt naturlover? Og skaper nye, hvor det spirer og gror for både mennesker, natur og næringsliv?

Vi har ikke svaret, men vi kan bidra med noe viktig: vi er skikkelig gode til å hjelpe folk å flytte grensene for hva de tør å ønske seg, skape felles drømmer, og jobbe for å gjøre dem virkelige. Vi jobber hovedsakelig med store prosjekter med tydelig samfunsnyttig profil, hvor vi kan ta oss tid til å forstå aktørene og rammene godt. På denne måten kan vi bidra best mulig med det som trengs i hvert enkelt tilfelle.

Vi elsker å ta fatt på komplekse problemstillinger sammen med organisasjoner og mennesker som virkelig vil få til noe. Er du en av dem? Ta kontakt for å utforske hva vi kan gjøre sammen.

 

Verdiene våre

Balanse

Playful like children, disciplined like soldiers.

Byen – naturen.
Jobb – fritid.
Kontoret – fjellet.
Alvor – tull.

Vi skal være hele mennesker, med alt det innebærer.

Gøy

Vi skal ha det gøy når vi jobber.

Vi presser ikke folk som ikke har lyst – vi samarbeider med folk som vil noe!

Mot

Vi skal utfordre eksisterende systemer, og vi skal være ærlige i vår kommunikasjon – også når det bryter med konformiteten og er skummelt.

Våre kunder

Vi leverer tjenester til en bredde av aktører. NORCE, PwC, Bergen kommune, Fargespill, Raftostiftelsen, VIS Innovasjon, Circular Norway, Statsbygg, International Blue Cooperative, ÅF Konsult, Vill for å nevne noen.
 
Har du lyst å gjøre noe sammen med oss du også? Ta kontakt!